sovelista

  • 18.02.2017 kl. 19:19

Som lovt tidligere kommer nå sovelista mi på bloggen. Mye fordi jeg bor alene og som regel ferdes alene fra A til B, hører jeg på musikk over gjennomsnittet mye. Det vil da si at mye av musikken nedenfor er jeg allerede drittlei av, men når det gjelder sovemusikk, kommer det litt på samme, for jeg sovner som regel uansett (forutsett at det spilles rolig musikk). Jeg liker veldig godt å sette på spillelista når jeg skal sove, og føler jeg sover bedre gjennom hele natten av å sovne slik. Som jeg har skjønt av uttalelser fra mine bekjente, er dette slett ikke normalt, og de fleste hater visstnok å skulle legge seg til å sove et sted hvor det ikke er stille. Det får bare være. Jeg håper at det kanskje er noen av dere der ute som gleder seg over at jeg nå publiserer den berømte lista. Som jeg har skjønt det, er det noen som lurer på hvor høyt jeg spiller musikken om kvelden. Jeg pleier som regel å legge telefonen ved siden av puta på min høyre side, mens jeg ligger vendt mot venstre. Volumet har jeg alltid på fjerde hakk.

Musikken jeg lytter til på dagtid er slett ikke lik den jeg hører på når jeg skal sove. Når jeg er på tur fra et sted til et annet hører jeg som oftest på (som nevnt tidligere) norsk urban rap (og Britney så klart), men naturlig nok er ikke dette noe jeg vil sovne til. Sanger man vil synge med på og danse til er ikke egnet som nattasanger, har jeg erfart.Ka du håpa på - Inge Bremnes

Higher love - James Vincent McMorrow

Let you out - Emilie Nicolas

Seventeen (acoustic) - Una SandShine - BJ The Chicago Kid

We don't eat - James Vincent McMorrow

Sky - Emilie Nicolas

Balladen om herr Fredrik Åkare och den söta fröken Cecilia Lind - Cornelis VreeswijkRedemption song - Bob Marley & The Wailers

Say you won't let go - James Arthur

Låst - No. 4

Nervous (acoustic) - Gavin James

 

Spillelisten ovenfor er en fusjon av mine mange lister med sovemusikk, hvilket forklarer variasjonen i sjanger, språk, utgivelsesdato osv.

God natt. 

late night tracks

  • 21.01.2017 kl. 01:07

Så inspirert som jeg føler meg denne fredagskvelden, tenkte jeg å komme med noen musikktips. Jeg elsker å legge til maaange nye sanger i spillelista mi, og det regner jeg egentlig med at alle gjør. Med nyoppdatert spilleliste er jeg nesten like fornøyd som jeg er etter å ha kjøpt meg noe jeg har ønsket meg lenge. Jeg hører på veldig mange forskjellige sjangre, men mest på hiphop. Norsk hiphop. Kjenner du deg igjen eller bare trenger noe nytt på lista, så anbefaler jeg å gi de et forsøk.

Køyeseng - Kaveh ft. Abidaz, Michel Dida & Sivas

Usynlig - Cezinando

Jag kan låta mätaren gå (stress remix) - Ana Diaz ft. Abidaz & Stress

Intro - Arif

Jeg beklager - Kaveh


 

Sangene er ikke direkte ferske, men når jeg trenger ny musikk leter jeg gjerne i gamle spillelister så vel som i Spotifys egne sjangersorterte lister. Cezinando er en favoritt hos meg og de fleste har vel hørt botanisk hage før, men det er også verdt å høre usynlig. Og fritidsaktiv. Håper dere liker noen av dem.

skru opp lyden, sneiks

Isa

19 år. Journalistikkstudent. Stort eksponeringsbehov.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no