ting å gjøre på en søndag

 • 12.02.2017 kl. 09:09

OKEI. Jeg skjønner at søndager ikke er like digg for alle. Og jeg husker så godt da jeg hatet dem selv, så derfor har jeg snekra sammen ei litta liste på hva man kan gjøre for å få tiden til å gå (og kanskje kose seg litt) på en søndag.

 • FINN EN NY SERIE - jada, ikke så veldig originalt forslag, men ikke så alt for dumt heller. Finn en ny serie eller om du har sett "alt" på Netflix, Viaplay og HBO: sjekk ut NRKs nett-TV. Det var jeg jeg oppdaget både SKAM, Unge lovende og Portkode da jeg så de for aller første gang. Det er mye bra på NRK, så om du ikke har gransket utvalget deres fra før av - gjør det nå. Dessuten er alt på NRK nett-TV gratis. Mine serieanbefalinger er Dexter, White Collar, Girls, How to get away with murder, Broen, Homeland og House of cards.
   
 • GÅ UT - ikke så alt for fristende, og jeg skal ikke skryte på meg at jeg gjør det selv hver søndag heller, men noen ganger gjør det godt å få litt luft. Dere vet de dagene man er så slapp og trøtt at man sover skikkelig lenge, men er konstant trøtt gjennom hele dagen? Det er noe dritt, for man klarer jo ikke å holde seg våken for å se på serier heller.

 • YOUTUBE - Hvis du ikke allerede bruker mye tid på YouTube: finn ut hva du synes er gøy å se på. Jeg har ulike perioder hvor jeg ser på alt mulig, men fram til nå har jeg hatt perioder med sminkevideoer, Dr. Pimple Popper-videoer, pranks, vlogs og øyenbrynsvideoer (sånn før og etter-greier vettu). En kjip ting med YouTube er at mange YouTubere ikke oppdaterer så alt for ofte, som for eksempel Makeupmalin. Makeupmalin er jo kjempemorsom, men når du har sett igjennom det meste på kanalen hennes, kan man legge henne til på SnapChat, og der harru en god del snutter fra det siste døgnet. Det samme gjelder mange andre YouTubere. De er flinke til å oppdatere, selv om det ikke alltid kommer på tuba. Mine favvos på YouTube er: MakeupmalinSara K, Dr. Pimple Popper, Whealth by Slaiman, Ownage Pranks, Sam Pepper og Sophie&Joakim.
   
 • TRENE - selv er jeg ikke så hard på trening på søndager. Jeg kan godt trene i ukedagene, for jeg har tid til det, men på søndager vil jeg helst ha en rolig dag uten så alt for mye anstrengelser. Har du dårlig tid i ukedagene vil jeg derimot anbefale deg å trene på søndager. Har du det travelt på mandag kan du da ha god samvittighet fordi du trente dagen før. I tillegg er det ganske digg å kunne dra på trening uten å samkjøre turen på trening med skole, handling og diverse andre ærender. Å kunne dra rett hjem å dusje er undervurdert. Er du i samme situasjon som meg og slutta på treningssenteret i protest? Fortvil ikke. Man kan alltids trene ute. Finn ei trapp, sett på musikk og løp eller hopp opp og ned.kontraster

 • INVITER EN VENN PÅ BESØK - lag pizza, brownies, skru på en film og nyt fridagen maks. Utsett treninga til mandag og chill i stedet. Det er ikke ulovlig selv om samfunnet vil ha det til at du kan trene og ha en rolig dag. For meg kan ikke de to kombineres. Joda. Neida.
   
 • RYDDE OG VASKE - jæævlig kjedelig, I know, men våkner du for en gangs skyld mens det enda er lyst ute, kan du jo bruke dagslyset på å vaske bort alt støvet du ser har lagt seg over alle flater. Strøkent gulv og nyvasket sengetøy er dritdigg, og det å legge seg nydusja i rent sengetøy er det beste som finnes, så du vil ikke angre.

 • TREAT YOSELF :P - ta en spadag. Fyr på med mani og pedi, ansiktsmaske, hårkur og hele pakka. Føl deg som et nytt og bedre menneske på mandag og kjenn på sjalusien fra andre mens du tropper opp på skole eller jobb med amazing glow in ur skin og shiny hair. Fyr løs med en runde selvbruning while ur at it og feel sexy. Okei, nå ble det alt for mye engelsk her. Teit, men prøv å si de tingene på norsk med like mye flow (hehe).
   
 • RYDD I KLESSKAPET - finn gamle skatter, gi det du ikke bruker til Fretex og sett igang med noen DIY-prosjekter hvis du er god på sånt. Eller hvis du ikke er god på det, slik som meg: kjør på med en liten Jenny Skavlan-dag og lat som du har peiling mens du sakte men sikkert ødelegger klesplagg etter klesplagg med dine manglende symaskinkunnskaper. Har du noen fine klær som enda er i brukbar stand og som du ikke vil kvitte deg med gratis, så kan du legge de ut på appen TISE. Jeg har selv lagt ut en del klær der: @isafisa.
 

4 Kommentarer

lisarorvik

12.02.2017 kl. 10:21
Så utrolig fine tips :)

Victoria Larsen

12.02.2017 kl. 10:24
Kjempe flotte tips! :-)

Iselin Renée

12.02.2017 kl. 11:10
Gode tips :)

Dazzy

12.02.2017 kl. 12:05
Fantastiske tips!

Skriv en ny kommentar

Isa

19 år. Journalistikkstudent. Stort eksponeringsbehov.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits