oppdatering

  • 07.02.2017 kl. 21:55

Dette skulle man ikke tro, men usminket-prosjektet mitt går overraskende bra. I dag er det én uke siden sist jeg vasket håret, så hårvasken jeg tok nå nettopp var velfortjent. Det går mye i hestehale, absolutt, men hvis det virker slik folk har skrytt om metoden tidligere, så vil altså håret holde seg rent lenger, og da er det verdt det. Til å begynne med tenkte jeg veldig mye på at jeg følte meg ufresh og jævlig, men nå går det helt fint. Med tanke på at jeg går uten sminke også, så kan det fort bli til at man føler seg litt ukomfortabel, i hvert fall har det vært slik for meg tidligere, men ikke nå lenger. Jeg tenker ikke noe særlig over at jeg går uten sminke, og det hadde jeg aldri trodd skulle skje. Når jeg våkner er det med den største selvfølgelighet at jeg ikke åpner sminkeskuffa.

Ellers har jeg eksamen nå. Hjemmeeksamen. Fordi jeg ikke får fokusert skikkelig hjemme, sitter jeg alltid på skolen når jeg jobber med skolearbeid, og særlig med eksamen. Systemet på studiet mitt (og skolen forøvrig) er slik at vi har en avsluttende eksamen etter hvert emne. Det vil si at vi har eksamen cirka en gang i måneden, hvilket jeg synes er en veldig grei ordning. På den måten slipper man unna en del av peset med å øve til flere eksamener samtidig. Tenker forresten å skrive litt om studiet mitt, hvis det er noe som kan være interessant for dere å lese. Er ikke så alt for mange publiserte meninger og erfaringer om studiet mitt på Google, så det kan være greit å skrive nå som folk skal søke på videre utdanning veldig snart.

Det er joggis det går i om dagen. Skolens lokaler ligger i en av bryggene langs Nidelven, så her står da altså jeg og trekker inn vinterens friske morgenånde i et avbrekk fra eksamensjobbingen mens Simen knipset et filosofisk bilde.

Etter jeg har levert hjemmeeksamen i morgen, tenker jeg å begynne idémyldringsfasen rundt et nytt meningsinnlegg. Jeg er fullt klar over at det er den typen innlegg som er mest underholdende og interessante å lese, men det tar litt tid å venne seg til å notere seg de temaene man ergrer seg over eller mener noe om. Det skal jeg bli flinkere på.

Tidligere i dag fikk jeg en kommentar om at jeg kunne ha ukentlige meningsinnlegg om ulike temaer "på bestilling" fra leserne. Det kan jeg selvsagt gjøre, så det er bare å legge igjen noen forslag i kommentarfeltet.

Nå er det endelig tid for å boltre seg med How to get away with murder. Den serien er gull og jeg er redd for hva jeg skal finne på når jeg er ferdig med sesongen.

4 Kommentarer

appelsinpiken

07.02.2017 kl. 22:18
Lykke til på eksamen!

Sandra Marie

07.02.2017 kl. 22:25
fint bilde:D

Victoria Larsen

07.02.2017 kl. 22:48
Jeg håper det går bra med eksamen og jobbingen! Veldig fint bilde :)

19.02.2017 kl. 15:35
"trekker inn vinterens friske morgenånde" var en innmari fin skildring!

Skriv en ny kommentar

Isa

19 år. Journalistikkstudent. Stort eksponeringsbehov.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits