nippelkritikere

  • 26.01.2017 kl. 17:59

Takk til alle dere som tok dere tid til å lese innlegget mitt i går. Jeg vurderte lenge om jeg skulle poste meningene mine på den måten, for jeg har sett en del kommentarfelt og var derfor vel vitende om at det kunne bli stygt. Det var ikke tilfellet i mitt kommentarfelt. Det kunne blitt mye værre. Ingen kom med direkte personangrep, og selv om noen forsøkte seg på rollen som viktig-Per og fortalte meg at det jeg skriver ikke betyr noe og at det finnes større problemer her i verden, føler jeg meg ganske uberørt. Hvorvidt det finnes viktigere temaer å ta opp beror vel på øyet som ser, men for meg var nettopp dette et veldig engasjerende tema.

For første gang har jeg fått såpass mye oppmerksomhet at folk tar seg bryet å si meg i mot. Og greit er det. Haters make me famous. Jeg har ikke problemer med å svare for meg, og tenker egentlig at når jeg utlever meg selv og mine meninger på denne måten, er det på sin plass å utfordre meg til videre debatt. Fyr løs om det er noe du er uenig i eller vil spørre om, men plis vær tøffere enn å presenter deg som "anonym" da.

Dette er meg når jeg svarer på kritikken. Kødda, da lå jeg halvnaken i senga og drakk cola med én hånd og trykket på tastaturet med den andre, men det er viktig å holde fasaden, har jeg hørt.

1 Kommentar

Victoria Larsen

26.01.2017 kl. 20:33
Utrolig bra skrevet! Du er rå :)

Skriv en ny kommentar

Isa

19 år. Journalistikkstudent. Stort eksponeringsbehov.

Bloggdesign

Arkiv

  • Januar 2017
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits