irriterende folk på bussen

 • 24.01.2017 kl. 17:56
jakke svea t-skjorte hm belte fretex klokke casio bukse bikbok sneakers nike

Aaarg, så rart humør jeg er i fortiden. Mennesker er så uhyre irriterende og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Å benytte meg av kollektivtransport er det verste. Det er tydeligvis her verdens mest irriterende mennesker samles, men det er også her irritasjon dyrkes til folk blir gale og sendes på mentalsykehus. Til tider har jeg lyst til å klore ut øynene mine, og fra tid til annen er jeg sikker på at ørene mine blør av babygråt på bussen. Unger som hyler og griner er det jævligste jeg vet. Preventivt er det også. Min nøye kalkulerte statistikk viser at kraftige irritasjonsmomenter på bussen i ni av ti tilfeller inkluderer et eller flere barn. 

En annen ting som irriterer meg grenseløst er treningssentre. Vet ikke om dette dreier seg mest om frykt eller irritasjon, men jeg misliker treningssentre i alle fall så mye at jeg har gitt opp. Guri malla, så overlegne folk er på treningssentre. Jeg trodde hele verden var litt ferdig med resting bitch faces og å dra på trening utelukkende for å ta selfies i speilet og skule stygt på andre. I de fleste settinger klarer jeg å gi langt nok faen i om folk stirrer, men treningssentre er ikke en av dem. Jeg er aldri 100% sikker på at det jeg gjør er riktig, og når jeg får tidenes killer-blikk fra jenta ved siden av, tisser jeg i buksa. Her om dagen så jeg ei jente som utførte mange ulike øvelser jeg ikke hadde sett før og som så veldig effektive ut. Jeg har aldri hatt problemer med å snakke med folk jeg ikke kjenner på den måten, så jeg gikk mot jenta for å spørre om noen tips, da hun så ut å ha ganske god peiling. I øyeblikket jeg ser henne i øynene rasker hun med seg bagen, skuler meg hardt i øynene og forlater rommet med en bestemt og nærmest sint gange. Ikke vet jeg hva det feiler folk på treningssentre, men jeg er lei. Ikke bare av atmosfæren på gymmet, men generelt. Jeg vil faktisk gå så langt som å si at jeg er allergisk mot treningssentre, så jeg sa opp medlemsskapet mitt :p hade, sk2017

Siden jeg ikke har tatt bilder av hverken irriterende barn på bussen eller sinte folk på treningssenteret får dere kun bilder av meg (som Simen i klassen så gjerne ville ha skryt for å ha tatt. Værsågod, Simen).

 

5 Kommentarer

Eline

24.01.2017 kl. 18:12
Kjenner meg såå godt igjen i det du skriver! Fine bilder :)

Georg A. Hansen

24.01.2017 kl. 18:25
Takk

Hanne Lovise Johnsen

24.01.2017 kl. 18:32
ser den as, er helt enig med deg!

veldig fine bilder av deg!

Isa

24.01.2017 kl. 18:36
Hanne Lovise Johnsen: Tusen takk.

Victoria Larsen

24.01.2017 kl. 19:15
Kjempe fine bilder! Liker godt antrekket :-D

Skriv en ny kommentar

Isa

19 år. Journalistikkstudent. Stort eksponeringsbehov.

Bloggdesign

Kategorier

 • Blogg
 • hverdag
 • mote
 • musikk
 • Arkiv

 • Januar 2017
 • Søk i bloggen

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits